Περιφερειακά Πρωταθλήματα Ευβοϊκού

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

OPTIMIST

LASER 4.7

 

Ενημέρωση

Η Α'φάση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ευβοϊκού OPTIMIST- LASER 4,7 2020 από τις 7-8/3/2020 και η  Β΄φάση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ευβοϊκού OPTIMIST- LASER 4,7 2020 από τις 21-22/3/2020 θα διεξαχθούν στον Ναυταθλητικό Όμιλο Αρτέμιδος Σπάτων (Ν.Ο.Α.Σ.)

Οι συμμετέχοντες  Ναυτικοί  Όμιλοι θα πρέπει να αποστείλουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   δύο (2) μέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά: Δηλώσεις συμμετοχής αθλητών και συνοδών σκαφών, υπεύθυνη δήλωση γονέα, ασφαλιστήρια σκαφών, ταυτότητες αθλητών και προπονητών, κάρτες υγείας αθλητών, άδειες χειριστών ταχυπλόων και ασκήσεως επαγγέλματος προπονητών. 

Οι υπεύθυνες δηλώσεις γονέων-κηδεμόνων θα πρέπει  να προσκομιστούν πρωτότυπες και με επικύρωση του γνήσιου της υπογραφής  από δημόσια αρχή.

Το πρωί της πρώτης (1) ημέρας  των αγώνων η γραμματεία 9:00-11:00 π.μ. θα δέχεται τα δικαιώματα συμμετοχής, τις υπεύθυνες δηλώσεις γονέων-κηδεμόνων καθώς και τυχόν αλλαγές πανιών των συμμετεχόντων αθλητών- αθλητριών.